Rólunk

Az EURATO Rt. 1994-ben alakult és egy hazai tulajdonú magáncég. A cég főtevékenysége a kereskedelmi és ipari hűtés.
 
2007 óta műjégpályákat is tervezünk és szerelünk, amelyek 180 - 1800 nm nagyságúak.
 
2009 óta van egy elektrosztatikus porfestő műhelyünk, ahol a felületek kezelését bíztosítjuk. A festés lehetséges a RAL összes színében.

 

A cég tevékenysége egy 2500 nm-es ipari épületben, egy 450 nm-es mini ipari épületben, egy 550 nm-es pótraktárban, egy 200 nm-es bemutató teremben és egy 800 nm-es irodaházban történik, amely az ország közepén helyezkedik el, Székelyudvarhelyen.
 
Cégünk termékeit megtekintheti és leszerződtetheti a székhelyen kívűl a Bukaresti munkapontnál is, valamint a képviseleteinknél Jászvásárban, Konstancán, Bukarestben, Ploiești-en, Pitești-en, Zsilvásárhelyen, Temesváron, Marosvásárhelyen.

Mivel van egy több mint 1.000.000 EUR-os állandó árukészletünk, a leszerződőtt terméket a kliens ígénye szerint tudjuk kiszállítani.

Tevékenységeink:
 
A cégünk biztosítja az üzletek teljes berendezését, nagyteljesítményű hűtőlerakatok megépítését, gyorsfagyasztó rendszerek kivitelezését, ULO típusú hűtőlerakatok létrehozását. A hűtőberendezések teljesen automatizáltak, automata leolvasztással és a kondenzvíz elpárologtatásával. Cégünk szakemberei csomag ajánlatokat készítenek, amelyek tartlamazzák a tanácsadást, a tervezést, szállítást, szerelést és a technikai segítségnyújtást.
 
2002 óta tervezünk és gyártunk Bitzer, Copeland, Maneurop, Aspera típusú kompresszorokkal készült csoportagregátokat, amelyekhez környezetbarát hűtőközegeket, R 134A, R 404A, R 407A, R 410A, használunk.
 
A kapcsolótáblák és elektromos vezérlődobozok saját tervezés alapján vannak készítve Ganz és Dixel alkatrészekből.

Izolația mobilierelor frigorifice este din poliuretan expandat și întărit fără FCKW. Camerele și depozitele frigorifice sunt executate din panouri izolate cu poliuretan expandat și întărit la 150 atm. Suprafața panourilor este acoperită cu tablă zincată, vopsită electrostatic, plastifiată și compatibilă alimentar, de culoare albă RAL 9010.
 

Pentru echiparea acestora folosim agregate BITZER existând și posibilitatea recuperării căldurii degajate de către condensator și utilizarea ei în obținerea apei calde menajere sau/și a încălzirii spațiilor.

Panourile termoizolate utilizate în cadrul lucrărilor sunt agrementate tehnic și au avizul tehnic al Comisiei Naționale de Agrement Tehnic în Construcții.


Beszállítóink:
    Az alkatrészeket és cserealkatrészeket az ezen a területen európai színtű vezető beszállítóktól hozzuk, amelyek a következők:
Kedvező fizetési feltételeket ajánlunk: részletfizetési szerződés, leasing szerződés.
További információkért kérjük lépjenek kapcsolatba velünk.
 
 
Eurato R.T. © 2019 Minden jog fenntartva Fejlesztő: Maxweb